En Kuralları Of Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Yangın kapisinda ürkü bar kolu panik anında bapnın çabucak açılması bâtınin kullanılır. Panik barlı yangın merdiveni bapsı sayesinde yangın merdivenine erişim kolaylaşır. Yangın baplarının yangına metanet sınıfları, ekseriya A, B ve C olarak sınıflandırılır.

Yangından korunmayla alakadar aldatmaınacak önlemler beyninde yaşamsal ögönen taşıyan tedbirlerden biri bile yangın merdivenidir.

Yangın Merdiveni Kapısı Ne Açılır? Yangın Merdiveni Kapısı veya Yangın Çıkış Bapsı olarak bilinen baplar kullanıldığı binada oluşan yangın yahut ivedili bir kondisyon simultane insanların ferah bir itmesi ile dâhilen hariçya çın açılmaktadır.

Müstacel çıkış bapları mimarisı itibarıyla bazı özelliklerle donatılır. Kapıların temellıca özellikleri bayağıdaki gibidir:

Yangın bapsı TSE standartları her firmanın ve kullanan binanın uyma etmesi gereken kaideleri derunermektedir.

Yangın Çıkış Kapısı yangına dayanıklı bir malzemeden mimarilmalıdır. Kapının yanma süresi en azca 30 dakika olmalıdır.

İlerleyen zamanda ise her insanın mutabık kaldığı özellikler akseptans edilmiştir. Genel olarak yangın merdivenlerinin özellikleri bayağıdaki şekilde sıralanabilir:

Sırça yangın kapıları: Bu tip yangın kapıları, kadeh malzemesinden mefultır ve ekseriya çağdaş binalarda kullanılır.

Kaçış merdivenlerinin duvar, tavan ve yaradılıştanında tek cihetıcı gereç kullanılamaz ve bu merdivenler, yangına en az 120 dakika dayanıklı örek ve en azca 90 dakika dayanıklı duman sızdırmaz kapı ile vesair taksimmlerden ayrılır.

Binalarda makul standartlarda mevki alması müstelzim yangın bapları aynı zamanda imalat ve montajda uyulması gereken kuralları bâtınermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 sarrafiyelığı şeşnda toplandığını ve tüm firmaların bu müşterek standarda uyması gerektiği görülmektedir.

Door and Store olarak; yangın bapsı, yangın çıkış kapısı, yangın merdiveni kapısı, ürkü barlı yangın bapsı, müstacel çıkış kapısı modellerini sarı, yeşil ve kırmızı renkler özellikle sürdürmek üzere matlup renkte üretmekteyiz. Yangın kapıları usturuplu fiyatlar ile satın alabilirsiniz. Panik barlı olanlar en çok kullanılan ve amaca mutabık olarak üretilen modellerimizdir. Yangın takkadak telaşa kapılarak kapı menfez döneminı kısaltmak ve insanoğluın kolaylık boşaltma olmalarını katkısızlar.

Ayrıca geniş bayi ağına mevla firmamız montaj ve bakım davranışlemleri esnasında kullanıcılara vahim suhulet sağlamaktadır. Bu durumda kanunlar esnasında kalburüstü bir ölçüt olarak gösterilebilir.

Yangın merdiveni fiyatlarını belirlerken dikkate düzenınması müstelzim bir diğer faktör de montaj ve kurulum maliyetleridir. Yangın merdiveni sisteminin kurulumu, mütehassıslık gerektiren bir Yangın Çıkış Kapısı işlemdir ve alelumum meraklı bir grup aracılığıyla gerçekleştirilir.

Antrparantez, yangın kapıları normalde kilitlenmemiş durumda bulunmalı ve kolay açılabilir olmalıdır.

Report this wiki page